Welcome to Café Ama’rdillo

Kategorier cafe

Café Ama’rdillo er Amagerbros nye cafe med et bredt udbud af smags og kulturoplevelser.

Bestil tid til familiefesten her, eller se vores smagfulde menu. Vi satser på rene råvarer, sunde vaner og god stil.

Vi har åbent fra klokken 09 til klokken 21.
Vi vil vær åben længere i sommer måneder.

Kig forbi.

Ideer til at huske vors åbningstider

For at huske vores åbningstider kan du evt. bruge et smartwatch, vi har set en Garmin Vivofit 3 anmeldelse, som virkelig imponerer os. Det kan minde dig om hvornår vi har åbent, og det kan også fortælle dig med et klik hvad vi serverer på resturanten i dag. På den måde går du aldrig glip af din yndlingsmad på vores restaurant.

Hvis der er problemer med financieringen

Hvis du står og har problemer med at financiere en fest eller et restaurantbesøg kan vi varmt anbefale dig at du prøver et godt rentefrit lån. Sådan et kan du komme langt med, og det gør at du har råd til at betale for tingene lige nu. Men husk på at pengene altså skal betales tilbage på et tidspunkt.